Eteenpäin

”Tämän me sanomme teille Herran sanana: Me, jotka olemme elossa ja jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi poisnukkuneiden edelle, sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin. Sitten meidät, jotka olemme elossa ja olemme vielä täällä, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin, ja niin saamme aina olla Herran kanssa. Lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” 1 Tess. 4:15-18.

Jumalan tiet ovat tutkimattomat ja Hänen aikansa ja tiensä joskus meille salattuja ja käsittämättömiä. Mutta Hänen lupaustensa varassa olemme edelleen ja niiden varassa kuljemme eteenpäin! Jeesus on Herra Taivaassa ja maan päällä! Sitä saamme julistaa ja kiitoksen kanssa kulkea yhden askeleen kerrallaan eteenpäin.

Tule, Herra Jeesus! Sinuun vain katsomme kaiken pimeyden keskellä ja kiitämme Sinua ihmeellisestä Sanastasi, joka meitä tänäänkin vahvistaa! Ole siunattu, sisareni tai veljeni Kristuksessa!

Hetken ihmettä

Room 15:13

”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta.”

Sellainen sydän, joka on löytänyt Jeesuksen, alkaa matkan ihmisyydessä kohti koko elämän läpikäymistä Hänen kanssaan. Parantuakseen menneestä, jättäytyäkseen yhä kokonaisvaltaisemmin Kristukselle ymmärryksen tullessa vuosien mittaan syvemmäksi ja syvemmäksi. Armon ihme tulee yhä todemmaksi ja rauha ja ilo vain lisääntyvät sitä mukaa, kun tiedostamatonkin oma hallintamme vähenee. Ja koko matkalla TIE on itse Jeesus!

Jumalan armo on ihmeellinen! Hän totisesti elää ja antaa meidän kokea ihmeellisiä hetkiä Hänen kanssaan! Taivas on läsnä jo tässä ajassa! Tule, Herra Jeesus! Sinun on kuninkuus ja kaikki valta Taivaassa ja maan päällä!!!

Siunatkoon Hän juuri sinun matkaasi syvemmälle Häneen ja siihen rauhaan, jonka vain Hän voi antaa ja olla! Hän on rauhasi!

Lapsen lailla

Sillä hetkellä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: ”Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?” Niin hän kutsui tykönsä lapsen, asetti sen heidän keskellensä ja sanoi: ”Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan. Sentähden, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, se on suurin taivasten valtakunnassa.”

Sellainen sydämen tie, joka johtaa Taivaaseen, saattaa joskus olla ensi tuntumalta vastoin kognitiota ja mielen pohdintoja varsinkin nykyaikana, kun perusarvoista ollaan laajalti luovuttu. Vaikkakin syvemmän mietiskelyn jälkeen ikuiset arvot osoittautuvat kestävimmiksi ja sellaisiksi, jotka voivat antaa rauhan sydämeen. Jumalan Hengen ja Sanan valaisema sydämen tie on ikuinen tie, jonka Jeesus viitoitti meille! Uskollisuuden, viattomuuden tie ja anteeksipyytämisen, kääntymyksen tie! Jos sydämesi tuntee, että olet jossain kohtaa anteeksiantamusta ja kääntymistä vailla, niin seuraa sitä tietä, vaikka tämä aika puhuisi muuta! Jumalan Sanassa on viisaus, joka voi tuoda rauhan Sinun sisimpääsi!!!

Sinua minä odotan, Herra

Herra, neuvo minulle tiesi, opeta minulle polkusi. Johdata minua totuutesi tiellä ja opeta minua, sillä sinä olet minun pelastukseni Jumala. Sinua minä odotan kaiken päivää. Muista laupeuttasi, Herra, ja armoasi, sillä ne ovat olleet hamasta iankaikkisuudesta. Älä muista minun nuoruuteni syntejä, älä minun rikoksiani; muista minua armosi mukaan, hyvyytesi tähden, Herra. Ps 25: 4-7

Pyhyyden kaipaus on armon merkki. Se kertoo, että Pyhä Henki on koskettanut sisintäsi ja kaipaat jotakin sellaista, mikä on aitoa ja alkuperäistä. Älä tyydy enää tämän maailman henkeen, joka huutaa tyydytystä itsekkäälle sielulleen, vaan etsi Häntä, joka voi säilyttää kaiken kauniina ja puhtaana, pyhänä, niinkuin Taivaassa!!! Hän armahtaa sinua, kun sitä pyydät ja etsit Häntä koko sydämestäsi!

Tule, Herra Jeesus ja pese meidät puhtaaksi synneistämme! Että voisimme olla Taivaallisen Isän läsnäolossa ja rakkaudessa vailla tahraa! Armahda meitä, Herra ja johda kaikessa pyhyyttäsi ja rakkauttasi, armoasi kohti, kokosydämisesti!

Tule, Herra Jeesus!

Uusi virsi

”Hän antoi minun suuhuni uuden virren, kiitoslaulun Jumalallemme. Sen näkevät monet ja pelkäävät ja turvaavat Herraan.” Psalmit 40: 4.

Joskus Jumala yllättää meidät perinpohjaisesti. Nimittäin hyvyydessään. Emme aina osaa odottaa, mitkä ovat Hänen ajatuksensa, olemme usein niin tottuneita vanhaan tapaamme ajatella. Mutta Jumala on ikuinen. Hän on aina läsnä ja kaikkia ihmisiä varten. Kaikkina aikakausina, kaikissa paikoissa.

Siksi Hän löytää aina uusia teitä rakastaa meitä ihmisiä. Siksi Hän antaa uuden virren suuhumme. Ole siunattu, rakas ystäväni ja saakoon Hän näyttää Sinulle, mikä on se ”uusi virsi” sinun kohdallasi!

Tuot mut kotiin

Kutsujamme on uskollinen. Hän tietää ja tuntee meidät jo ennen syntymäämme ja Hänellä on kaikkeen suunnitelma. Suostuessamme aikanamme armon teille Hän ohjaa elämämme valintoja niin, että löydämme tarkoituksemme. Löydämme kotiin.

Tuntiessaan olevansa rakastettu, voivansa rakastaa takaisin ja ollessaan oikealla paikalla elämässä ihminen ei voisi olla onnellisempi. Siinä on hänen paikkansa tässä elämässä. Heijastaa Taivaan läsnäoloa oman elämänsä kautta!

Toivon Sinulle ystäväni löytämisen ja uskalluksen kautta Kristuksessa aarteita Hänessä! Ole rohkealla mielellä. Hän kuljettaa Sinua ja tuo sinut kotiin. Silloin voit rakastaa ja olla rakastettu. Voit tehdä Jumalan tahdon ja olla siitä pohjattoman onnellinen. Hän on elämämme!

Takaisin armoon

Elämän alku Jumalan rakkaudesta on kaunis. Siitä alkaa matka ihmiseksi. Uudenlainen elämä Rauhanruhtinaan johtamana. Jokaisen matka on erilainen, mutta toivon, että jokainen löytäisi tiensä syvemmälle Jumalan rakkauden ja armon tuntemiseen.

Matka on tärkeä eikä siinä sovi kiirehtiä. On viisasta kulkea sydämen tahdissa. Hän, joka elämän on antanutkin, löytää Sinut kyllä.

Etsi ja odota Häntä. Hän on parantaja, jonka luona löydät lopullisen rauhan. Sellaisen, jota mistään muualta ei saa. Ja josta ei ikinä halua luopua. Kuuntele Jumalan Hengen puhetta sydämellesi ja seuraa Häntä. Askel ja päivä kerrallaan.

Tämä alku- tai loppusoitoksi tarkoitettu kappale löytyy myös www.hengellinenlaulukirja.com sivuilta, jonka parissa työskentelen päivittäin. Siunattuja hetkiä hengellisen musiikin parissa!

Olen kanssasi

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.” Jes 41:10.

Ehkä eräs suurimmista Jumalan lupauksista lapsilleen on olla aina heidän kanssaan. Jumalan mahdollisuudet, Hänen armonsa ja ymmärryksensä ja voimansa ulottuvuudet ovat lähellämme aina. Ja mikä tärkeinä, Hän itse, kolmiyhteinen Jumala on kanssamme. Jos silmämme ja sydämemme todella NÄKEVÄT tämän, kaikkoaa kaikki huoli ja pelko. Ei syytä arkailuun, ei pelkoon, ei huoleen. Kaikkivaltias Jumala on kanssamme.

Ole siunattu,ystäväni, katsellessasi uusia näkymiä tai astuessasi uuteen. Luota Häneen, joka ON joka hetki kanssasi!

Satakielen laulu

Job 33:14 Sillä Jumala puhuu tavalla tai toisella; sitä ei vain huomata.

Kuinka kauniisti satakieli laulaakaan. Jokainen ääni Luojansa kunniaksi. Ihminen siinä joutuu hiljentymään ja miettimään elämäänsä. Jumalan puhe luonnossa yllättää meitä kauneudellaan. Jumalan läsnäolo luomakunnassaan kertoo meille ikuista kieltään Hänen rakkaudestaan ja uskollisuudestaan. Hän tahtoisi taivuttaa meidät kaikki ristin todellisuuden kautta Taivaselämään. Siitä laulaa satakielikin! Yksin Kristus vain meissä saakoon elää ja vaikuttaa niin, että Hänen Valtakuntansa tulee ja Hänen tahtonsa tapahtuu!!!

Ole Siunattu, rakas ystäväni, äläkä pelkää äläkä arkaile. Ole rohkea siinä, mitä teet. Anna äänesi kuulua yllättävilläkin tavoilla Herran kunniaksi. Hän on kaiken kiitoksen ja kunnian arvoinen!

Elämän antaja. Satakielen laulun isä. Jumalamme.

Yölaulu

Psalmi 16:7-9
Minä kiitän Herraa, joka on minua neuvonut; yölläkin minua siihen sisimpäni kehoittaa. Minä pidän Herran aina edessäni; kun hän on minun oikealla puolellani, en minä horju. Sentähden minun sydämeni iloitsee ja sieluni riemuitsee, ja myös minun ruumiini asuu turvassa.

Hiljaiset hetket silloin kun ympäröivä maailma nukkuu, ovat joskus ihmeellisiä. Lintujen laulu, hiljaisen luonnon äänet ja vain sydämen henkäys Jumalan puoleen.

Kiitos syntyy hiljaisuudessa ja kohoaa ylös Taivaisiin. Kiitos Jumalan rakkaudesta ja Hänen hyvyydestään juuri minua ja sinua kohtaan.