Sinua minä odotan, Herra

Herra, neuvo minulle tiesi, opeta minulle polkusi. Johdata minua totuutesi tiellä ja opeta minua, sillä sinä olet minun pelastukseni Jumala. Sinua minä odotan kaiken päivää. Muista laupeuttasi, Herra, ja armoasi, sillä ne ovat olleet hamasta iankaikkisuudesta. Älä muista minun nuoruuteni syntejä, älä minun rikoksiani; muista minua armosi mukaan, hyvyytesi tähden, Herra. Ps 25: 4-7

Pyhyyden kaipaus on armon merkki. Se kertoo, että Pyhä Henki on koskettanut sisintäsi ja kaipaat jotakin sellaista, mikä on aitoa ja alkuperäistä. Älä tyydy enää tämän maailman henkeen, joka huutaa tyydytystä itsekkäälle sielulleen, vaan etsi Häntä, joka voi säilyttää kaiken kauniina ja puhtaana, pyhänä, niinkuin Taivaassa!!! Hän armahtaa sinua, kun sitä pyydät ja etsit Häntä koko sydämestäsi!

Tule, Herra Jeesus ja pese meidät puhtaaksi synneistämme! Että voisimme olla Taivaallisen Isän läsnäolossa ja rakkaudessa vailla tahraa! Armahda meitä, Herra ja johda kaikessa pyhyyttäsi ja rakkauttasi, armoasi kohti, kokosydämisesti!

Tule, Herra Jeesus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *