Tuot mut kotiin

Kutsujamme on uskollinen. Hän tietää ja tuntee meidät jo ennen syntymäämme ja Hänellä on kaikkeen suunnitelma. Suostuessamme aikanamme armon teille Hän ohjaa elämämme valintoja niin, että löydämme tarkoituksemme. Löydämme kotiin.

Tuntiessaan olevansa rakastettu, voivansa rakastaa takaisin ja ollessaan oikealla paikalla elämässä ihminen ei voisi olla onnellisempi. Siinä on hänen paikkansa tässä elämässä. Heijastaa Taivaan läsnäoloa oman elämänsä kautta!

Toivon Sinulle ystäväni löytämisen ja uskalluksen kautta Kristuksessa aarteita Hänessä! Ole rohkealla mielellä. Hän kuljettaa Sinua ja tuo sinut kotiin. Silloin voit rakastaa ja olla rakastettu. Voit tehdä Jumalan tahdon ja olla siitä pohjattoman onnellinen. Hän on elämämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *