Takaisin armoon

Elämän alku Jumalan rakkaudesta on kaunis. Siitä alkaa matka ihmiseksi. Uudenlainen elämä Rauhanruhtinaan johtamana. Jokaisen matka on erilainen, mutta toivon, että jokainen löytäisi tiensä syvemmälle Jumalan rakkauden ja armon tuntemiseen.

Matka on tärkeä eikä siinä sovi kiirehtiä. On viisasta kulkea sydämen tahdissa. Hän, joka elämän on antanutkin, löytää Sinut kyllä.

Etsi ja odota Häntä. Hän on parantaja, jonka luona löydät lopullisen rauhan. Sellaisen, jota mistään muualta ei saa. Ja josta ei ikinä halua luopua. Kuuntele Jumalan Hengen puhetta sydämellesi ja seuraa Häntä. Askel ja päivä kerrallaan.

Tämä alku- tai loppusoitoksi tarkoitettu kappale löytyy myös www.hengellinenlaulukirja.com sivuilta, jonka parissa työskentelen päivittäin. Siunattuja hetkiä hengellisen musiikin parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *