Satakielen laulu

Job 33:14 Sillä Jumala puhuu tavalla tai toisella; sitä ei vain huomata.

Kuinka kauniisti satakieli laulaakaan. Jokainen ääni Luojansa kunniaksi. Ihminen siinä joutuu hiljentymään ja miettimään elämäänsä. Jumalan puhe luonnossa yllättää meitä kauneudellaan. Jumalan läsnäolo luomakunnassaan kertoo meille ikuista kieltään Hänen rakkaudestaan ja uskollisuudestaan. Hän tahtoisi taivuttaa meidät kaikki ristin todellisuuden kautta Taivaselämään. Siitä laulaa satakielikin! Yksin Kristus vain meissä saakoon elää ja vaikuttaa niin, että Hänen Valtakuntansa tulee ja Hänen tahtonsa tapahtuu!!!

Ole Siunattu, rakas ystäväni, äläkä pelkää äläkä arkaile. Ole rohkea siinä, mitä teet. Anna äänesi kuulua yllättävilläkin tavoilla Herran kunniaksi. Hän on kaiken kiitoksen ja kunnian arvoinen!

Elämän antaja. Satakielen laulun isä. Jumalamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *