Hetken ihmettä

Room 15:13

”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta.”

Sellainen sydän, joka on löytänyt Jeesuksen, alkaa matkan ihmisyydessä kohti koko elämän läpikäymistä Hänen kanssaan. Parantuakseen menneestä, jättäytyäkseen yhä kokonaisvaltaisemmin Kristukselle ymmärryksen tullessa vuosien mittaan syvemmäksi ja syvemmäksi. Armon ihme tulee yhä todemmaksi ja rauha ja ilo vain lisääntyvät sitä mukaa, kun tiedostamatonkin oma hallintamme vähenee. Ja koko matkalla TIE on itse Jeesus!

Jumalan armo on ihmeellinen! Hän totisesti elää ja antaa meidän kokea ihmeellisiä hetkiä Hänen kanssaan! Taivas on läsnä jo tässä ajassa! Tule, Herra Jeesus! Sinun on kuninkuus ja kaikki valta Taivaassa ja maan päällä!!!

Siunatkoon Hän juuri sinun matkaasi syvemmälle Häneen ja siihen rauhaan, jonka vain Hän voi antaa ja olla! Hän on rauhasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *