Olen kanssasi

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.” Jes 41:10.

Ehkä eräs suurimmista Jumalan lupauksista lapsilleen on olla aina heidän kanssaan. Jumalan mahdollisuudet, Hänen armonsa ja ymmärryksensä ja voimansa ulottuvuudet ovat lähellämme aina. Ja mikä tärkeinä, Hän itse, kolmiyhteinen Jumala on kanssamme. Jos silmämme ja sydämemme todella NÄKEVÄT tämän, kaikkoaa kaikki huoli ja pelko. Ei syytä arkailuun, ei pelkoon, ei huoleen. Kaikkivaltias Jumala on kanssamme.

Ole siunattu,ystäväni, katsellessasi uusia näkymiä tai astuessasi uuteen. Luota Häneen, joka ON joka hetki kanssasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *