Eteenpäin

”Tämän me sanomme teille Herran sanana: Me, jotka olemme elossa ja jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi poisnukkuneiden edelle, sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin. Sitten meidät, jotka olemme elossa ja olemme vielä täällä, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin, ja niin saamme aina olla Herran kanssa. Lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” 1 Tess. 4:15-18.

Jumalan tiet ovat tutkimattomat ja Hänen aikansa ja tiensä joskus meille salattuja ja käsittämättömiä. Mutta Hänen lupaustensa varassa olemme edelleen ja niiden varassa kuljemme eteenpäin! Jeesus on Herra Taivaassa ja maan päällä! Sitä saamme julistaa ja kiitoksen kanssa kulkea yhden askeleen kerrallaan eteenpäin.

Tule, Herra Jeesus! Sinuun vain katsomme kaiken pimeyden keskellä ja kiitämme Sinua ihmeellisestä Sanastasi, joka meitä tänäänkin vahvistaa! Ole siunattu, sisareni tai veljeni Kristuksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *