Lapsen lailla

Sillä hetkellä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: ”Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?” Niin hän kutsui tykönsä lapsen, asetti sen heidän keskellensä ja sanoi: ”Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan. Sentähden, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, se on suurin taivasten valtakunnassa.”

Sellainen sydämen tie, joka johtaa Taivaaseen, saattaa joskus olla ensi tuntumalta vastoin kognitiota ja mielen pohdintoja varsinkin nykyaikana, kun perusarvoista ollaan laajalti luovuttu. Vaikkakin syvemmän mietiskelyn jälkeen ikuiset arvot osoittautuvat kestävimmiksi ja sellaisiksi, jotka voivat antaa rauhan sydämeen. Jumalan Hengen ja Sanan valaisema sydämen tie on ikuinen tie, jonka Jeesus viitoitti meille! Uskollisuuden, viattomuuden tie ja anteeksipyytämisen, kääntymyksen tie! Jos sydämesi tuntee, että olet jossain kohtaa anteeksiantamusta ja kääntymistä vailla, niin seuraa sitä tietä, vaikka tämä aika puhuisi muuta! Jumalan Sanassa on viisaus, joka voi tuoda rauhan Sinun sisimpääsi!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *