Kiitollisuus

1 Tessalonikalaiskirja 5:18
”Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.”

Kiitos ja hengellinen näkökyky liittyvät yhteen. Ihminen, joka näkee Jumalan rakkauden, Hänen hyvän tahtonsa ja suunnitelmansa kaiken takana silloinkin, kun asiat eivät tunnu siltä, voi aina kiittää. Mutta Jumalan Henki voi antaa sinulle uskon Jeesukseen myös silloinkin kun et ymmärrä lainkaan, miksi asiat ovat niin kuin ne ovat. Ja kiitoshan nousee siitä uskosta, että Jeesus Herramme on kanssamme. Myös vastoinkäymiset palvelevat Hänen asiaansa, joka on kaikessa uskollinen ja on antanut itsensäkin meidän puolestamme.

Toivon sinulle, ystäväni, kirkasta päivää tänäänkin. Jos päivässäsi on pilviä, kiitä niistäkin. Aurinko on niiden takana. Ja sitäpaitsi joskus pilvet saavat taivaan näyttämään vieläkin kauniimmalta.

Hän, joka sinua rakastaa, on uskollinen ja on aina kanssasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *