Voimakkaampi rakkaus

Room 8:38-39.
”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Jumalan puhe rakkaudesta on vastaansanomatonta. Hän antoi kaikkensa, antoi itsensä ristillä puolestamme. Ei ole mitään tuota puhetta voimakkaampaa. Ja se riittää tänäänkin. Jokaiselle, joka tahtoo tulla rakastetuksi, on Jumalan syli avoinna. Ristin luona aukeaa Taivas.

Ole siunattu, ystäväni! Älä pelkää. Ajat muuttuvat, mutta rakkaus pysyy. Ikuiset asiat eivät muutu mihinkään. Risti, veri, sana. Usko, toivo ja rakkaus. Turvaa niihin tänäänkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *