Älä murehdi mistään

Fil 4:6-7
Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksene Kristuksessa Jeesuksessa.

Älä mistään murehdi. Jumala on kanssasi, mitä ikinä on edessäsi. Hänen huolenpitonsa ylettyy kaikkiin olosuhteisiin ja Hän voi viedä sinut läpi sieltäkin, missä et itse näe tietä edessäsi. Luota Häneen, joka on kaikkia olosuhteita suurempi.

Ole siunattu, ystäväni! Rakkaat mestarin kädet johtavat ja kannattavat sinua matkallasi. Dont you worry now!

Yksi ajatus koskien aihetta “Älä murehdi mistään”

  1. Fil. 4:6-7 on kaiverrettu kihlasormuksiimme, jotta muistaisimme sen vaikeinakin hetkinä. Jae on siis ollut ihoani vasten jo yli 14 vuotta. Siitä huolimatta joudun myöntämään, että olen käytännön toteutuksen suhteen aivan lapsenkengissä. Kiitos, että muistutit! Taaskin on aika asiaa, jotka on syytä viedä kiireesti ristin juurelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *