Uusi aamu

Psalmi 17:15

”Mutta minä saan nähdä sinun kasvosi vanhurskaudessa, herätessäni ravita itseni sinun muotosi katselemisella.”

Daavidin sydän oli ahtaassa elämäntilanteessa niin kokonaan Jumalaan kiinnittynyt, että jo herätessä kaikki tuntui selvältä. Hän oli niin kiinnittynyt Jumalan läsnäoloon, että sai sisäisen ravintonsa Hänen olemuksestaan.

Olisiko niin tapahtunut, ellei elämäntilanteen ahtaus olisi häntä painanut kohti Kaikkivaltiasta, ainutta auttajaansa? Sitä emme voi tietää. Mutta me voimme myös etsiä Kristusta ja Jumalan läsnäoloa kaikella sillä, mitä meissä on.

Armahda minua, anna minun olla aina lähelläsi. Johda minut kaikessa sinun tuntemiseesi, sinun tahtosi tielle ja pese minut puhtaaksi sovintoverelläsi. Kiitos, että saan olla Sinun ja herätä katselemaan tänäänkin Sinun muotoasi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *